Skip Navigation or Skip to Content
logo
Updates

Kinderen van basisschool Maria ter Heide dragen hun steentje bij aan de verbouwing van hun school.

2 leerlingen van basisschool Maria ter Heide presenteerden vrijdagmiddag de feestelijke steenlegging bij de verbouwing van hun school. Zij vertelden dat in 2016 bij de nieuwbouw van basisschool Maria ter Heide een plaquette in het gebouw gemetseld is. En nu 6 jaar later wordt de school al uitgebreid.

De leerlingen vertelden dat er steeds meer kinderen op school komen en dat het soms zoeken is naar een plekje om rustig te werken of om in kleine groepjes instructie te kunnen krijgen. Daarom zijn de kinderen èn het team van basisschool Maria ter Heide blij dat er op maar liefst 3 plekken uitbreiding van de school gerealiseerd wordt.

Bij de start van het schooljaar was het motto “We dragen allemaal een steentje bij aan een fijn schooljaar!” Hoe leuk is het dat ook nu bij de verbouwing de kinderen hun steentje mogen bijdragen.

Na het openingswoordje vond de steenlegging plaats. Dit keer geen plaquette, maar uit elke groep mocht 1 leerling naar voren komen om, onder begeleiding van de metselaar, vakkundig hun steentje bij te dragen.